Bugun...



Uşak Polisinden İnsan Odaklı Çalışma

Uşak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, mevsimin en soğuk günlerinde sıcak bir etkinliğe imza attı. Mahalle mahalle, ev ev dolaşarak vatandaşı bilgilendiren ve derdini dinleyen polis, çocukların kar eğlencesine de ortak oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-08-2022 16:36:49 Tarih: 24-01-2022 21:44

Uşak Polisinden İnsan Odaklı Çalışma

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü metruk bina tespiti ve vatandaşı evden hırsızlık, iletişim yoluyla dolandırıcılık gibi  konularda bilgilendirmek için belirli aralıklarla mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyor. Yine böyle bir ziyaret için Elmalıdere Mahallesine giden ekip  3. Aysal ve 4. Yuva sokağın kesiştiği yerde karda kayarak eğlenen çocuklarla karşılaştı. Araçlarında hazır bulunan kendi imkanlarıyla aldıkları kek ve meyve sularını çocuklara ikram ettiler. Çocukların eğlencesine ortak olan polisler onlarla birlikte kaydı, kar topu oynadı. Bu manzarayı gören mahalle sakinleri polisleri evlerine davet etti. Beraber çay içildi, sohbet edildi. Vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirirken mahallede yaşayan genç bir kız da polis olmak istediğini söyleyerek meslek hakkında bilgi döşemealtı escort istedi. Genç kıza merak ettiği konular hakkında detaylı bilgi verildi. 

Konuya ilişkin yapılan açıklamada kar, kış demeden insanı merkeze alan bir görev anlayışla çalışmaların devam edeceği vurgulandı.

Haber:Ramazan Arıbıçak

ÜHA /Uşak







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI