Bugun...



UŞAK CHP: "ASLA PROVAKASYONLARA GELMİYECEĞİZ"

Alaattin Çakıcı'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için sarf ettiği sözler nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Uşak İl Başkanlığı yazılı açıklama yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 19-11-2020 20:31

UŞAK CHP:

CHP Uşak İl Başkanlığı tarafından yayınlanan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Organize suç örgütü elebaşının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tehdit ve hakaret dolu ifadeleri; ülkedeki yönetim boşluğunun, devlet otoritesi eksikliğinin, kısacası bitmiş bir iktidarın mafya yapılanmalarından medet ummasından başka bir şey değildir. 
90’lı yılların özlemini yaşayanlar siyaset-mafya-ticaret ekseninde Türkiye’yi yönetmek isteyenler bunu beceremeyeceklerdir. Asla provakasyonlara gelmeyeceğiz!!

Cumhuriyet Halk Partisi de Cumhuriyet’in kuruluşundan bugüne bunun kıymetini bilen milyonlarca vatansever de size haddinizi bildirir. ‘Değişim ve reform’ diyenlerin biraz samimiyeti varsa, bu mafya bozuntusuna gerekli işlemlerin yapılması yönünde harekete geçmeleri gerekir.
2. Yüzyıla çağrı beyannamemizin  
2. Madde 3. Fıkra; toplumsal barışın kalıcı hale getirilmesi için tüm terör örgütleri ve yeraltı suç örgütleriyle mücadele ödün vermeksizin sürdürülecektir.
 ilk seçimde tarihin derinliklerine sizi gönderip ;
Tam Bağımsız Türkiye için mücadeleye devam edeceğiz....
Sayın Genel Başkanım hiç bir tehdite boyun eğmedi eğmeyecektir...." ifadelerine yer verdi.

 
 
 
 

 






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI