Bugun...



UŞAK'TA KİMSE AÇ KALMASIN DİYEREK;İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YEMEK DAĞITIYORLAR..

Uşak'ta "Kimse Aç Kalmasın" Diye İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Yemek Veren İşletme Sahipleri Takdir topluyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-12-2020 12:37:46 Tarih: 25-12-2020 10:32

UŞAK'TA KİMSE AÇ KALMASIN DİYEREK;İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YEMEK DAĞITIYORLAR..

Uşak Atatürk Mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde bulunan MF CATERİNG firma sahipleri Fatih Çetin ve Muhammet Yardımcı sosyal sorumlulukları ile dikkat çeken bir uygulamaya imza attılar. Şuan da Uşak'ta ihtiyaç sahibi 15 vatandaşımıza yemek ihtiyaçlarını giderdiklerini söyleyen Fatih Çetin bu uygulamayı 15 gün önce başladıklarını ve Kimse Aç Kalmasın,  Kimse Aç Yatmasın diye sloganımızla isteyen vatandaşlarımıza yemek verdiklerini ve imkanlarımız yettiği kadar bu uygulamayı devam ettireceklerini söyledi.
İşletmelerine yakın yerde bulunan market sahibi Oktay Diri ile irtibatta olup ihtiyaç sahibi kişilere ayrıca  gıda paketi hazırlayıp verdiklerini belirten Muhammet Yardımcı'da şunları söyledi;

"Biz gıda işletmecisiyiz. Ülkemizin şartları ortada sokaklarda çöp karıştıran insanları gördük. Zor durumda olan insanlarımızı gördük. Biz ortağımızla birlikte kendi aramızda konuşarak ne yapabiliriz, bizim elimizden ne gelir dedik. Devletimiz ihtiyaç sahibi kişilere büyük  ölçüde desteğini sağlıyor ama ulaşamadığı yerlerde bizde vatandaş olarak ne yapabiliriz dedik. İnsanlar gece yatarken aç yatmasın, çocukların boynu bükük kalmasın ve kimse aç uyumasın dedik. Kendi işletmemizde, kendi öz sermayemizle insanlara yemek, çorba, ekmek gibi ikramlarda bulunalım diye düşündük. İşletmemize gelsin alsın dedik. İstediği kadar yesin ve bunu devamlı hale getirelim dedik. Bizde ihtiyaç sahiplerine ulaşalım diye böyle bir yola çıktık ve bize gelip yemek isteyen kişilere yemek, çorba ve ekmek yardımında bulunuyoruz"
MF CATERİNG firma ortaklarından olan Gıda Mühendisi Fatih Çetin ise; "Bu yola çıktıklarında birkaç duyarlı  hayır sever vatandaşların  bize gelip bizde yardım etmek istiyoruz diye geldiklerini söyledi. Ama biz para kabul etmiyoruz ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunmak isterseniz onlara erzak paketi alıp yardımcı olabileceklerini belirterek ihtiyaç sahiplerine ulaştırabileceklerini söyleyip onlarında yardımda bulunmalarına vesile olduklarını" söyledi.

Konu hakkında bilgi almak isteyenler, 0 530 463 38 68 ve 0543 502 74 19 nolu telefon numaralarından MF CATERİNG işletme sahipleriyle irtibata geçebilir.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI